Storitve

Gradnja

Hiša na ključ – varčna, varna in hitra rešitev

scroll down

Gradnja lastnega doma mnogim predstavlja življenjski projekt, ki od investitorja zahteva daljše obdobje raziskovanja, pridobivanja dokumentacije, dogovarjanja z različnimi izvajalci, usklajevanja, predvsem pa neprestano predanost projektu in osredotočenost na končni cilj – vselitev v novi dom.

Vse pogosteje se ljudje zato odločamo za gradnjo hiše na ključ. Takšna odločitev namreč
prinaša številne prednosti. Podjetja, ki jim prepustimo izgradnjo naše hiše na ključ, ponujajo širok izbor energijsko varčnih hiš za vse standarde energijske varčnosti, od varčne hiše do pasivne in plus energijske hiše. Pravilno voden potek gradnje hiše na ključ prinaša tudi mnogo manj možnosti, da v procesu gradnje pride do nepredvidenih stroškov.

Druga očitna prednost odločitve za gradnjo hiše na ključ je hitrost gradnje. Optimalno
sledenje posameznih faz gradnje pomeni, da se v hišo na ključ lahko vselimo že šest
mesecev po začetku gradnje (odvisno sicer od izbranega sistema gradnje in velikosti hiše).

Hiša na ključ zagotavlja moderne rešitve in visoko funkcionalnost in s tem izpolnjuje vse
potrebe sodobne družine po varnem, udobnem in energijsko varčnem bivanju. Uvajamo
novosti, ki omogočajo cenejšo in preprostejšo gradnjo hiše na ključ – vendar ne
na račun kakovosti.

Kaj vse zajema izvedba hiše na ključ?

Termin hiša na ključ pomeni, da je objekt zgrajen do pete gradbene faze in je za vselitev potrebna le še notranja oprema. Hiša, izvedena na ključ, ima položene vse talne obloge,
izvedene so vse fine montaže stikal in vtičnic, kljuk, obrob ter ostalih končnih elementov. Vgrajena je tudi vsa sanitarna oprema. Pri nakupu tovrstne gradnje kupci vnaprej določimo vse podrobnosti še nezgrajenega objekta kot npr. vrste in barve parketa in keramike, lokacije stikal in vtičnic, oblike in vrste sanitarnega pohištva.

Naše hiše na ključ se prilagajajo povpraševanju in željam kupcev glede na njihov slog in druge zahteve. Tako jim omogočamo ponudbo treh faz gradnje: zunaj zaključen objekt, delno zaključen objekt in zaključen objekt. Če kupec tako želi, mu prepustimo, da sam izvede dokončno izvedbo hiše in opravi posamezna dela sam ali ob pomoči najetih izvajalcev.

Zaupajte nam svoje cilje in načrte
ter dopustite, da vam
uresničimo vaše sanje!

Varčne hiše na ključ

Izgradnja pasivne in skoraj-nič-energijske hiše zahteva nekoliko več znanja, predvsem pa celosten pristop k projektiranju in gradnji objekta. Pri izbiri konstrukcije hiše se ljudje še vedno radi odločimo za masivno gradnjo, kamor sodi gradnja z betonom in opeko, vendar so dandanes na voljo naprednejši in bolj izpopolnjeni sistemi masivne gradnje.

Koliko stane hiša na ključ?

Cena masivne pasivne hiše na ključ se razlikuje glede na velikost objekta, cenovni razred stavbnega pohištva, talnih oblog, instalacij in ostalih elementov.

Zaupajte nam vaše želje in pripravili bomo informativno ponudbo!