O nas

Arthurji

Smo ekipa, ki si jo želi vsaka tašča.

scroll down

Pa kdo so tile Arthurji?

Tu ni egocentričnih gradbincev, ki obvladajo le en del panoge, vsiljujejo stranki svoj pogled na svet in razmišljajo le o tem kako bo najlažje izpeljati delo.

Smo še ravno dovolj mladi, da imamo ogromno svežih idej, pa tudi dovolj stari, da imamo dovolj dragocenih izkušenj. Znamo vas razumeti in vam pomagati.

Izvedbo poenostavimo in organiziramo tako, da je za vas preprostejša, hitrejša in bolj kakovostna, kot če bi jo organizirali sami. Ker so nam že očetje privzgojili ljubezen in posluh do tovrstnega dela, smo z trdim delom postali mojstri svoje obrti.

Zavedamo se, da je veriga tako močna, kot je njen najšibkejši člen. Zato šibkih členov nimamo. Delujemo na principu preproste piramide. Eden direktor, eden projektni vodja, tri skupino vodje in marljivi delavci. Vsak člen za nas predstavlja celoto. Ni izjem.

Za vas projektiramo, rišemo, gradimo, obnavljamo, adaptiramo, vgradimo elektro ter strojne inštalacije, položimo talne obloge parketa, vinila, keramike, postavimo ostrešje in streho, naredimo fasado ter z slikopleskarskimi deli zaključimo projekt.

1 PODJETJE
1 PRENOVA DOMA
1 KONTAKTNA OSEBA
1 CENA
1 ROK
= 0 SKRBI
662
Končanih projektov

2009
Leto ustanovitve

12
Zaposlenih in št. še raste

59400
Obnovljenih m2 površin

Naše prednosti Področja na katerih blestimo!

Zanesljivost

Točnost

Dinamičnost

Vizija podjetja

Vizija našega podjetja temelji na znanju in učenju. Z vztrajnim razvojem notranjih procesov in odnosov do naših partnerjev, gradimo dobre odnose in dobro poslovno prakso, s katero dosegamo pričakovane rezultate. Želimo ostati kvalitetni in zanesljivi izvajalci stroke.

Ker naše delo temelji na sprejetih vrednotah samega podjetja, so naši cilji delati korektno in zakonito po načelih dobre poslovne prakse, pravočasno in v zahtevani kvaliteti ter v rokih izpolniti pogodbena določila. Želimo delati varno in okolju prijazno ter strokovno v korist naročnika v skladu s pogodbo in predpisi ter v korist družbe.

Naše poslanstvo

Naše poslanstvo je v tesni povezavi s tržnimi priložnostmi in v razvoju konkurence. Pri tem menimo, da je zelo pomembna specializacija, sodelovanje, povezovanje, izobraževanje zaposlenih, sodelovanje s podpornimi institucijami in raznimi nosilci znanja. Stalne spremembe v poslovnem okolju zahtevajo stalna prilagajanja. Odprti smo za spreminjanja in za izkoriščanje prepoznavnih in nakazanih priložnosti.

Zadovoljne stranke so povedale V času prenov ali adaptacij se z svojimi naročniki dodobra spoznamo, nekateri postanejo prijatelji, drugi vedno dobrodošli znanci, čisto vsi pa postanejo del našega življenja.

Neža A.

“Največ pri tem sodelovanju mi je pomenila zanesljivost ekipe ARTHUR – sama sem namreč vedno v stiski s časom, in le misel na to, da bi morala po trgovinah zbirati ponudbe, me navdaja s paranojo in tesnobnostjo. Ekipa Arthur je skratka poskrbela za vse in ne predstavljam si, kako bi tako velik zalogaj, kot je prenova novega doma, izpeljala brez njih! Priporočam brez zadržkov!”

Aleš F.

“Zelo smo zadovoljni s tistim, kar ste naredili iz stanovanja in to vse v okviru dogovorjene cene. Vselej vas z veseljem priporočimo prijateljem. Če bomo svoj dom v prihodnosti še kdaj prenavljali, se bomo zagotovo ponovno obrnili na vas, drugih nočemo.”

Robert Č.

“Ko sem se odločal za prenovo stanovanja me je najbolj skrbelo kako bo potekalo delo z različnimi mojstri ter časovnimi termini, ker me je veliko ljudi opozarjalo na pogoste težave v sporazumevanju in dogovarjanju z mojstri, ki opravljajo različna dela pri prenovi. Ko sem odkril podjetje Arthur, sem vedel, da je to to, ker je bilo vse v istem paketu, mojstri, nadzor dela, svetovanje…”