Balkon
Creative Architecture
Studio

All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary .

Welcome ! We are Balkon .
Architecture Studio
From NY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras lacinia magna vel molestie faucibus. Donec auctor et urnaLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras lacinia magna vel molestie faucibus.
Cras lacinia magna vel molestie faucibus. Donec auctor et urnaLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras lacinia magna vel molestie faucibus.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras lacinia magna vel molestie faucibus. Donec auctor et urnaLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

What we do

Entrust your project
to our team of
professionals

Our Featured Work Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat king this the first true generator .
Testimonials

Neža A.

“Največ pri tem sodelovanju mi je pomenila zanesljivost ekipe ARTHUR – sama sem namreč vedno v stiski s časom, in le misel na to, da bi morala po trgovinah zbirati ponudbe, me navdaja s paranojo in tesnobnostjo. Ekipa Arthur je skratka poskrbela za vse in ne predstavljam si, kako bi tako velik zalogaj, kot je prenova novega doma, izpeljala brez njih! Priporočam brez zadržkov!”

Aleš F.

“Zelo smo zadovoljni s tistim, kar ste naredili iz stanovanja in to vse v okviru dogovorjene cene. Vselej vas z veseljem priporočimo prijateljem. Če bomo svoj dom v prihodnosti še kdaj prenavljali, se bomo zagotovo ponovno obrnili na vas, drugih nočemo.”

Robert Č.

“Ko sem se odločal za prenovo stanovanja me je najbolj skrbelo kako bo potekalo delo z različnimi mojstri ter časovnimi termini, ker me je veliko ljudi opozarjalo na pogoste težave v sporazumevanju in dogovarjanju z mojstri, ki opravljajo različna dela pri prenovi. Ko sem odkril podjetje Arthur, sem vedel, da je to to, ker je bilo vse v istem paketu, mojstri, nadzor dela, svetovanje…”